Laurens van Dijk 63ste Prins der Heikneuters

63ste Prins der Heikneuters

Prins Laurens d’n Uurste

(Laurens van Dijk)

Op zaterdag 16 november is in ’n bomvolle residentie ’t Hofke van Marijke, Laurens van Dijk verkozen tot 63ste Prins der Heikneuters. Hij gaat regeren als Prins Laurens d’n Uurste in de Sint – Jozefparochie. Laurens is 48 jaar en deze kersverse Prins is directeur van Verhees & Van Dijk Installatietechniek. Hij is getrouwd met Gea Verhees uit Liessel en hebben samen zoon Luca en dochters Mara en Nora. Naast het werk zijn gezelligheid, voetbal, Formule 1 en mountainbiken grote passies voor hem. Naast de Prins der Heikneuters werden ook het Jeugdprinsenpaar en Boerenbruidspaar bekend gemaakt. Een zeer geslaagde avond voor jong en oud waar we in de Hei zeer trots op mogen zijn.

Prins Laurens d’n Uurste gaat regeren met zijn spreuk ;

 

Ut gas eraf, ut gas erop.

Mi deez doag zette wij mi de Heikneuters alles op zinne kop!