Ereklumpke voor Marianne Aarts – Arts

Ieder jaar wordt er iemand gekozen door het bestuur van Carnavalsvereniging de Heikneuters die de titel Ereklumpke mag dragen. Deze verkiezing geschiedt op basis van desbetreffende persoon voor de jeugd in het Heikneuterrijk. Iemand die veelal achter maar ook voor de schermen bergen werk verzet om het de jeugd zo aangenaam mogelijk te maken door diverse activiteiten of andere bezigheden te ondersteunen.

*Zij is al 25 jaar lid van Scouting St-Jozef,  waar ze diverse activiteiten mee organiseert voor de verschillende groepen. En hou je van uitdagingen en lekker bezig zijn ? Ze zoeken nog nieuwe leiding die zich bij haar kunnen opgeven. Zoals ze zelf al zegt: De scouting is er voor iedereen. En een aantal jaren geleden heeft ze met deze mooie vereniging al de Henk Beekman memorial in ontvangst mogen nemen.

*Ze zit al vanaf de oprichting in de BZTshow commissie, waar de wensen van de kinderen uit de st-Jozefparochie en omstreken in vervulling worden gebracht.

Hierin draagt  ze haar steentje bij, zodat ook elke wens word volbracht en alle kinderen weer kunnen terugkijken op een onvergetelijke middag.

*Zo zit ze ook al weer jaren bij de kindermiddag commissie, waar ze op vele plekken inzetbaar is, om het de jeugd zo aangenaam mogelijk te maken, en om er een mooie middag neer te zetten, zodat de kinderen met een glimlach op hun gezicht na vele gezellige uren weer huiswaarts gaan.

Marianne, namens C.v. de Heikneuters van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding.