Prins Stef I en Prinses Mieke

๐‰๐ฎ๐›๐ข๐ฅ๐ž๐ฎ๐ฆ๐๐ซ๐ข๐ง๐ฌ ๐‚๐• ๐๐ž ๐‡๐ž๐ข๐ค๐ง๐ž๐ฎ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ

66ste Prins der Heikneuters Prins Stef dโ€™n Uurste (Stef Boerenkamps)

Op zaterdag 12 november is in een volle residentie โ€™t Hofke van Marijke, Stef Boerenkamps verkozen tot 66ste Prins der Heikneuters. Hij gaat regeren als Jubileumprins Stef dโ€™n Uurste in de Sint โ€“ Jozefparochie.

Stef is 53 jaar en deze kersverse Prins is eigenaar van Boerenkamps Woninginrichting. Hij is getrouwd met Mieke de Corte uit Heusden en hebben samen dochter Silke en zonen Jip en Abe. Naast het werk vindt hij het leuk om een potje poolbiljart te spelen, is hij scheidsrechter bij de veteranen van SJVV en gaat hij op zondagochtend graag tennissen of naar een thuiswedstrijd van PSV.

Naast de Prins der Heikneuters werden ook de Jeugdprins/prinses, Jeugdvorst en Boerenbruidspaar bekend gemaakt. Een zeer geslaagde avond voor jong en oud waar we in de Hei zeer trots op mogen zijn.

Prins Stef dโ€™n Uurste gaat regeren met zijn spreuk;

โ€œDizze Carnaval gin kamerbreed tapijt of bluumkes gordijn, mar in hart en nierenย โ€˜nย Heikneuter zijn”

ย