Mis niets

De Kneuterkes

Jeugdcarnaval
Hoogheden
Prins Stan & Vorst Stan
2024

‘Mi de Stannen veurop zetten wij mi carnaval de Hei op zunne kop!”

Feest mee bij
Instuif 't Hofke

Instuif ’t Hofke is een jongerensoos voor de jeugd van groep 7 t/m 15 jaar gevestigd in de Sint-Jozefparochie. Doormiddel van de inzet door fantastische vrijwilligers kunnen we de jeugd een keer in de twee weken een gezellige vrijdagavond bezorgen. Een van de grote activiteiten naast die avonden  is ook de carnaval, hierdoor zijn De Kneuterkes ontstaan. Veel kinderen die lid zijn van de soos, behoren dan ook tot de Raad van Elf of zitten bij de dansmarietjes. En ook de leiding van de soos, zorgt ervoor dat De Kneuterkes elk jaar van de partij zijn met carnaval.  

Wil je ook meelopen in de polonaise met de Raad van Elf of dansen bij de dansmarietjes? 

Mail dan naar dekneuterkes@gmail.com  

Blijf op de hoogte
Dit zijn de activiteiten
Van de Kneuterkes
19 jan
Vrijdag 19 januari
19.30u
Jeugdreceptie Hofke van Marijke
11
feb
Zondag 11 februari
13.30u
15.00u
Optocht Deurne
Kneuterkesbal

Onze hoogheden: Prins Stan Mennen en Vorst Stan Martens.

Raad van Elf: Jesper de Zeeuw, Rens van der Heijden, Wessel van Loon, Lars Kievit, Stan Maas, Dennis Laukens, Mel Coolen, Jens van Dinther, Niels Aarts, Milan van den Berg, Lars Mennen, Luuk van der Heijden, Luuk Kievit en Stan van Dinther. 

Dansmariekes: Saar Wijnen, Amy Kievit, Lynn Geilenkirchen, Maud Maas, Anne Aarts, Sanne van Mullekom, Lize de Zeeuw, Liz Coolen, Suze Mandigers, Maycke Bouwmans, Emme Arts en Femke Geilenkirchen.

Welverdiende Duim 2024

Antonie van der Heijden

Tijdens onze receptie van Prins Stan en Vorst Stan op vrijdag 19 januari werd alweer de zesde welverdiende duim uitgereikt. Deze keer ging deze mooie onderscheiding naar Antonie van der Heijden, die zich al jarenlang breed inzet voor Instuif ‘t Hofke.