Mis niets

VanAllesWa 2.0

Ben jij
Erbij?

VANALLESWA

Op 30 september was het weer meezingen geblazen in de tweede editie van liederenfestival VanAllesWa. In het Perron verzorgde Vorst Laurens de presentatie van de avond met veel enthousiasme. Dat enthousiasme was geheel terecht want het beloofde een gezellige avond te worden.

Het eerste optreden was van de Anita’s. Zij maakten hun naam en faam meer dan waar door mooi uitgedost vanaf het begin het publiek mee te nemen met klassiekers als “Samen zijn” en “Manuela”.

Het duo Nu of Nooit! zorgde ervoor met een speterrend en energiek optreden dat luidkeels werd meegezongen met hits als “Engelbewaarder”.

De groep Kei Nei in de Hei zette een prachtig optreden neer waar het plezier vanaf spatte. “De Torreador” was een zinderende afsluiter en zorgde ervoor dat bij sommige de keel schor begon te worden. Voor alles is een oplossing dus het bier vloeide rijkelijk.

De afsluiter was Hatseflats met, net als vorige editie, een hoogstaand optreden. Ze namen vanaf het begin het publiek mee met knallers als “Rosamunde” en “Ein festival der Liebe”.

Roy Janssen sloot de avond muzikaal af  en zorgde ervoor dat de feeststemming nog veel langer duurde.

Het was weer een gezellige meezingavond met mooie optredens.

Eerstvolgende
Activiteiten
16
nov
Bekendmaking De Kneuterkes, BBC & 68ste Prins der Heikneuters
Lees meer >>
Bekijk het gehele programma