Mis niets

Ereklumpke voor Marianne Aarts – Arts

Ieder jaar wordt er iemand gekozen door het bestuur van Carnavalsvereniging de Heikneuters die de titel Ereklumpke mag dragen. Deze verkiezing geschiedt op basis van desbetreffende persoon voor de jeugd in het Heikneuterrijk. Iemand die veelal achter maar ook voor de schermen bergen werk verzet om het de jeugd zo aangenaam mogelijk te maken door diverse activiteiten of andere bezigheden te ondersteunen.

*Zij is al 25 jaar lid van Scouting St-Jozef,  waar ze diverse activiteiten mee organiseert voor de verschillende groepen. En hou je van uitdagingen en lekker bezig zijn ? Ze zoeken nog nieuwe leiding die zich bij haar kunnen opgeven. Zoals ze zelf al zegt: De scouting is er voor iedereen. En een aantal jaren geleden heeft ze met deze mooie vereniging al de Henk Beekman memorial in ontvangst mogen nemen.

*Ze zit al vanaf de oprichting in de BZTshow commissie, waar de wensen van de kinderen uit de st-Jozefparochie en omstreken in vervulling worden gebracht.

Hierin draagt  ze haar steentje bij, zodat ook elke wens word volbracht en alle kinderen weer kunnen terugkijken op een onvergetelijke middag.

*Zo zit ze ook al weer jaren bij de kindermiddag commissie, waar ze op vele plekken inzetbaar is, om het de jeugd zo aangenaam mogelijk te maken, en om er een mooie middag neer te zetten, zodat de kinderen met een glimlach op hun gezicht na vele gezellige uren weer huiswaarts gaan.

Marianne, namens C.v. de Heikneuters van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding.

Meer van het
Laatste nieuws

Donatie €uroloterij aan Speeltuin de Speuldries

𝗗𝗼𝗻𝗮𝘁𝗶𝗲 €𝘂𝗿𝗼𝗹𝗼𝘁𝗲𝗿𝗶𝗷 𝗮𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗲𝗲𝗹𝘁𝘂𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝗦𝗽𝗲𝘂𝗹𝗱𝗿𝗶𝗲𝘀 Vanmiddag tijdens de druk bezochte Surpr(Hei)se show heeft speeltuin…

Lees meer >>

Jeroen & Linda van den Berg, Heikneuters van het jaar

𝐇𝐞𝐢𝐤𝐧𝐞𝐮𝐭𝐞𝐫𝐬 𝐯𝐚𝐧 𝐡𝐞𝐭 𝐣𝐚𝐚𝐫 Dit jaar zal voor de 2e keer iemand door het bestuur…

Lees meer >>

Anita Smets en Mark Aarts ontvangen “Frans Hermans” Erepenning

𝗙𝗿𝗮𝗻𝘀 𝗛𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝘀 𝗘𝗿𝗲𝗽𝗲𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴 Zojuist hebben Anita Smets & Mark Aarts de “Frans Hermans” Erepenning ontvangen…

Lees meer >>

Geert Reijbroek heeft 𝗗𝗲 𝗩𝗲𝘁𝗹𝗶𝗿𝗿𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗮𝗹𝗹𝗶𝗲 ontvangen

Geert Reijbroek heeft zojuist uit handen van burgemeester Buter en Prins Paul l de Vetlirre…

Lees meer >>
Bekijk al het nieuws